Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Wrzesień 03, 2010, 02:28:48
Strony: [1]   Do dołu
  Wyślij ten wątek  |  Drukuj  
Autor Wątek: Jak można zobaczyć hasło do panela admina ?  (Przeczytany 526 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
dawid118
Użytkownik
**

« : Marzec 18, 2010, 05:01:34 »

Witam,
zapomniałem hasła do prestashop z przypomnienia hasła nie mogę skorzystać gdyż zmieniłem serwer i poczta stała się nieaktywna. Jak mogę zalogować się do panelu admina? PROSZĘ O POMOC !!!
Zgłoś do moderatora   Zapisane
Paweł Sokołowski
PrestaShop HelpDesk
Administrator
Mieszkaniec

« Odpowiedz #1 : Marzec 18, 2010, 10:00:46 »

przypomniec sie nie da - mozesz zrobic nowe
szukaj na forum bylo to opisywane jako reset hasła

Moduły na życzenie, modyfikacje PrestaShop. | Pozycjonowanie sklepów | -> Katalog Sklepów PrestaShop <-
dawid118
Użytkownik
**

« Odpowiedz #2 : Marzec 19, 2010, 05:42:59 »

Nie mogę znaleźć żadnego wątku o tym. Możesz podesłać linka albo napisać co i jak?
MERA
Stały użytkownik

« Odpowiedz #3 : Marzec 20, 2010, 05:55:39 »

zainstaluj jeszcze raz PS na tym samym serwerze tylko z innym prefiksem,następnie w bazie SQL phpAdminie usuń stary np. jak miałeś z prefiksem  ps_    ps_employee  i przenieś nowy z zainstalowanego na nowo sklepu .Reszta plików nowo instalowanego sklepu możesz usunąć i po kłopocie powinno działać.Ja kilka razy to sprawdzałem i zawsze jest dobrze.Musisz tylko podać dane do sklepu wpisać takie same jak poprzednio (baza danych) .Powodzenia
DeRob
Nowy
*

« Odpowiedz #4 : Maj 05, 2010, 06:38:43 »

Witam,
Osobiście to odradzam taki pomysł. A co z COOKIE_KEY w konfigu? Znacznie prościej:
1. wpisać w google generator md5
2. wkleić tam COOKIE_KEY z pliku config/settings.inci dopisać do niego nowe hasło
3. kliknąć generuj i to co wyjdzie wpisać w ps_employee jako zakodowane hasło  - UWAGA na dozwolone znaki w hasłach !!

MD5 jak wszystkie systemy przechowywania hasła są JEDNOKIERUNKOWE więc nie istnieją algorytmy odwrotne do sprawdzenia hasła.
Strony: [1]   Do góry
  Wyślij ten wątek  |  Drukuj  

Skocz do:  

0.19222